Картофи по селски

Картофи по селскиРецепта от традиционната ни бърза кухня с невероятно вкусен резултат 🙂

10
10
4-6

4-6 сварени картофа
100 г галета
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. сол
1 ч. л. смлян черен пипер
1 ч. л. стрита чубрица
олио за пържене

За рецептата сварените картофи се нарязват на резени.
В купа се разбъркват галетата, червеният, черният пипер, солта и чубрицата.
Всеки резен се овалва добре в подготвената смес.
В голям и дълбок тиган се сгорещява мазнината.
Панираните картофени резени се изпържват до златист цвят от двете страни.
Картофите по селски се поднасят веднага.

Картофи по селски1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s